Bitcoin ble avvist av et viktig Fib-nivå.

Det er støtte mellom $ 10 115 – $ 10 355.

Tekniske indikatorer er usikre

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.

20. september ble Bitcoin Profit -prisen avvist på et kritisk fibnivå og falt kraftig neste dag.

Hvis prisen klarer å holde på over $ 10000, er muligheten for bullish fortsettelse fortsatt.

Bitcoin avvist på Viktig Fib-nivå

Bitcoin-prisen nådde en lokal høyde på $ 11.183 den 19. september. Den høyeste var veldig nær 0.618 Fib-nivået fra den forrige økningen. Prisen ble avvist kort tid etterpå og skapte en bearish oppslukende lysestake 22. september.

Det faktum at prisen ennå ikke har nådd den synkende motstandslinjen trukket fra de to siste lavere høyder, gjør det mulig at bevegelsen fortsatt er en korreksjon som svar på den tidligere reduksjonen.

Tekniske indikatorer er usikre. MACD har muligens begynt å falle, og RSI har falt under 50. Stokastisk oscillator er imidlertid fremdeles på vei til å gjøre et bullish kryss.

En titt på 6-timers diagrammet viser at reduksjonen ble innledet av betydelig bearish avvik i RSI.

Dessuten har MACD mistet all styrke og har allerede blitt negativ

BTC har tilsynelatende funnet støtte og spratt over 0.618 Fib-nivået for hele oppovergangen. 0,618-0,786-nivåene mellom $ 10,116 og $ 10,344 er avgjørende for å fungere som støtte. En reduksjon under denne sonen vil sannsynligvis sende prisen til et lavere-lavt i forhold til 4. september-prisene

Imidlertid er det ingen klare reverseringstegn i tillegg til den økende MACD. Et brudd over den mulige kortsiktige synkende motstandslinjen vil indikere at prisen sannsynligvis vil øke høyere. På den annen side vil en sammenbrudd under støtteområdet trolig ta prisen mot $ 9700.

Et mulig bølgetall antyder at prisen har fullført en impuls og nå korrigeres i en ABC-formasjon (vist i rødt nedenfor).

Formen på ABC er uvanlig, men A: C-bølgene har et forhold på 1: 2,61, noe som gjør det mulig for dette å være den riktige formasjonen. Imidlertid må prisen snart nå en lav for å fullføre C-bølgen.

Diagrammet på 15 minutter viser at det forventes at en annen bølge nedover (blå) vil fullføre den større C-bølgen. Dette vil føre prisen til 0.618-0.786 Fib-støtten som er beskrevet i første avsnitt.

Etterpå forventes BTC å bevege seg oppover.

Det er en annen mulig telling som vi tidligere avviste, men tapene 21. september satte det tilbake i spill. Formen og størrelsen på bølge 4 (i oransje nedenfor) gjør det usannsynlig å være riktig antall, men den er fortsatt gyldig.

I dette tilfellet vil kortsiktig telling (blå) forbli den samme, men den femte bølgen vil strekke seg, og prisen vil gjøre en lavere-lav i forhold til 4. september.

Von admin