Barry Silbert sigter mod at genvinde bitcoin-produktion til Amerika (7,24%) fra Kina (65,08%). DCG-datterselskab Foundry har allerede arbejdet med Bitcoin Loophole og MicroBT.

Barry Silbert’s Digital Currency Group er gået ind i minedrift i bitcoin med annonceringen af det nye helejede datterselskab, Foundry

„Minedrift og indsats af digital aktiver giver rygraden i blockchain-teknologien, der vil drive denne udvikling,“ bemærkede Silbert, grundlægger og administrerende direktør for DGC. Virksomheden driver sin egen minedrift og leverer finansiering og udstyr til kryptostarter.

Gennem sit fjerde datterselskab, Foundry , der blev „stille“ dannet i 2019, vil Silbert satse $ 100 millioner på minesektoren. Genesis, Grayscale Investments og CoinDesk er de andre tre datterselskaber af Digital Currency Group.

Mike Colyer, en tidligere leder af Core Scientific, og veteran GE, vil lede virksomheden som administrerende direktør.

Med denne seneste satsning er Silbert på udkig efter at bringe noget af bitcoin- produktionen tilbage til USA fra Kina.

Kina tegner sig for mere end 65% af den globale bitcoin-hashhastighed, mens USA kun tegner sig for lidt over 7%, pr. Datakilde fra University of Cambridge

Silbert mener, at dette er en moden mulighed for nordamerikanske kryptofirmaer til at fange en betydelig del af verdens minedrift.

For billig magt, der er rigeligt i Kina i regntiden , lancerer Foundry operationer i Georgien, Kentucky, North Carolina og upstate New York sammen med British Columbia og Quebec i Canada.

Desuden har virksomheden allerede samarbejdet med Shenzhen-baserede bitcoin-minerproducenter MicroBT og Bitmain mod dette mål. Jordan Chen, COO for MicroBT sagde,

”Støberiets forståelse af minesektoren og DCG’s fulde støtte har gjort det til en nøglepartner i vores ekspansion over Nordamerika i det forgangne ​​år. Vi planlægger at fortsætte samarbejdet med Foundry, da vi fokuserer på at øge vores globale markedsandel. ”

Selvom Silbert bemærker: ”Minearealet er fyldt med slagtekroppe af mislykket minearbejde”, er støberiet klar til succes på grund af de berørte lovgivere og politikgrupper i Washington, DC, om Kina, der dominerer bitcoin-produktionen.

Von admin